Verse sperziebonen uit Herkenbosch

Sperziebonen? Gewoonweg Heemels!

Verse sperziebonen, gewoonweg Heemels! Deze slogan past bij een bedrijf dat zich al decennialang specialiseert in de teelt van sperziebonen voor de versmarkt. De met de jaren vergaarde kennis en ervaring in de teelt van sperziebonen maakt Heemels Agro een unieke speler op de markt waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.


De innovaties rondom de teelt en de verwerking van sperziebonen volgen we op de voet en passen we waar mogelijk toe. Door de teelt, productverwerking en het machinepark in eigen beheer af te stemmen, kunnen Heemels en zijn medewerkers op het juiste moment handelen om een kwalitatief hoogstaand product te leveren.


Heemels Agro staat bekend om zijn korte lijnen naar de klant. Er wordt altijd gezocht naar de juiste oplossing voor de levering van een product.


Sperziebonen? ..... Gewoonweg Heemels!

Neem contact op

Sperziebonen van Heemels Agro

Bij de start van de oogstperiode maken we elke dag afspraken met u over wat, wanneer en welke hoeveelheden u wilt afnemen. Doordat we stapsgewijs oogsten, zijn onze sperziebonen altijd vers bij levering. Elke ochtend verwerken we de bestellingen van kleine handelaren, marktlieden en diverse groothandels.


We oogsten de sperziebonen vroeg in de ochtend om het proces te behouden. Het product kan dagelijks naar wens geleverd worden in alle soorten en maten verpakkingen.


In de loop van de ochtend leveren we de sperziebonen bij de klant op locatie: vers en gewassen. Uw klanten zullen ze zeker niet kunnen laten liggen.

Orderaanvraag sperziebonen