Verse knolselderij in Herkenbosch, gewoonweg Heemels

De enige in agrocultuur van sperziebonen én knolselderij

Verse knolselderij, gewoonweg Heemels! Deze slogan past bij een bedrijf dat zich jarenlang specialiseert in de teelt van knolselderij voor de versmarkt. Door de kennis en ervaring die we door de jaren heen opgedaan hebben in de teelt van knolselderij, is Heemels een unieke speler op de markt waarbij service en kwaliteit de hoogste prioriteit hebben. 


De innovaties rondom de teelt en de verwerking van knolselderij volgen we op de voet en passen we waar mogelijk toe. Door de teelt, productverwerking en het machinepark in eigen beheer te houden, kunnen onze medewerkers op het juiste moment handelen en een product van topkwaliteit leveren. 


Heemels Agro staat bekent om zijn korte lijnen naar de klant, er wordt altijd gezocht naar de juiste oplossing voor de levering van een product. 


Knolselderij? ..... Gewoonweg Heemels!

Neem contact op

Knolselderij van Heemels Agro

Van september tot half november oogsten wij op onze akkergronden in onder andere het Limburgse Herkenbosch en over de grens in het Duitse Nordrhein-Westfalen. Vervolgens selecteren we de oogst op grootte en kwaliteit. Dankzij onze expertise en ons ingenieuze verwerkingssysteem zijn we in staat grote hoeveelheden knolselderij snel te verwerken.


Heemels Agro is gespecialiseerd in het wassen en polijsten van knolselderij. Vanaf oktober tot begin juni wordt het product verwerkt met onze innovatieve verwerkingslijn. Hierdoor leveren we de knolselderij gewassen en gepolijst aan bij de klant op locatie. Het product heeft een mooi, glad uiterlijk en is een pracht om te zien.


Door deze innovatieve verwerking wordt de knolselderij een aantrekkelijk product met vele gebruikersdoeleinden.

Plaats een order voor knolselderij

Foto's van ons proces