Wij zaaien wat we oogsten

Wij zaaien wat we oogsten

Agrocultuur van sperziebonen en knolselderij

Zoekt u verse Sperziebonen of knolselderij? Met Heemels Agro uit Herkenbosch heeft u een betrouwbare partner die in Nederland en Duitsland sperziebonen én knolselderij verbouwt. De vollegrondsgroenten - geoogst uit onze circa 300 hectaren grond - zijn altijd vers van het land. Welke hoeveelheid u ook wenst, wij verbouwen en leveren het van groei tot eindproduct. 

 

 

Heemels Agro levert aan heel West-Europa

Voor de zakelijke markt telen we als groentebedrijf onze 2 gewassen geheel in de vollegrond. Naar wens van onze klant leveren we onze sperziebonen en knolselderij altijd vers en met een topkwaliteit aan. We zaaien wat we oogsten, geheel in eigen beheer.

In totaal verbouwen we circa 300 hectaren grond, waarbij tijdens het teelttraject rekening wordt gehouden met de Europese richtlijnen rondom groententeelt en verwerking. 

om een goede kwaliteit product te leveren worden alle voorkomende werkzaamheden in eigen beheer uitgevoerd. Zo word er stapsgewijs geoogst om u te verzekeren van verse producten, geselecteerd op maat en kwaliteit: altijd vers, en naar uw wensen gewassen en verpakt. Oftewel; bij ons kunt u terecht voor elke partij sperziebonen en knolselderij`. 

 
Meer informatie of direct bestellen:
bel 0475-531803

Meer dan een halve eeuw aan agrocultuur

Toen Heemels Agro in 1962 werd opgericht ging het plukproces daarna nog maar liefst 26 jaar (tot 1986) met de hand. Vandaag de dag werken we even hard, maar gelukkig hebben machines het proces een stuk versneld en vereenvoudigd.

In 1991 werden we een BV en in 2005 bouwden we op onze werf een extra loods voor ons verwerkingssysteem. Tegenwoordig verwerken we snel grote hoeveelheden knolselderij en sperziebonen, de 2 gewassen waar we ons ruim een halve eeuw in hebben gespecialiseerd.